Wat doen we

Als mobiele dierenartsenpraktijk zijn we uitgerust om aan al de noden van jouw huisdier te voldoen. Ons werkgebied beperkt zich tot Evergem en haar deelgemeenten.

Een jaarlijkse algemene controle staat in onze praktijk centraal. Tijdens deze controle wordt standaard een grondig algemeen lichamelijk onderzoek uitgevoerd en worden de nodige vaccinaties toegediend. Ook wordt er aandacht besteed aan de gewichtscontrole en de algemene conditie van jouw dier.

Onze prioriteit is om voldoende tijd te investeren in de preventie van ziekten bij onze patiënten. Dit is nodig om  bijvoorbeeld overgewicht-, gebits- en gewichtsproblemen te voorkomen. Onderwerpen zoals sterilisatie en castratie worden eveneens besproken tijdens het consult.

Bij oudere dieren wordt vanaf de leeftijd van 8 jaar de nadruk op een preventief bloedonderzoek gelegd om de nier- en leverfunctie na te kijken. Opnieuw zal het gewicht van jouw dier grondig bekeken worden.

Hierboven worden slechts enkele voorbeelden aangehaald van de diensten die onze praktijk te bieden heeft. Hiernaast zijn ook nog andere handelingen en onderzoeken mogelijk.

AVS Oost-Vlaamse Televisie: